Piškotki

Piškotki

Spletne strani Podjetniškega Projektnega Centra ANAplus d.o.o. za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje uporabljajo t.i. piškotke.

S tem uporabnikom spletnih strani zagotovimo optimalen prikaz vsebin, hkrati pa piškotke uporabljamo za spremljanje statistike obiska spletnih strani. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob prvem obisku spletnih strani. V kolikor se uporabniki strinjajo z uporabo piškotkov, lahko sporočilo skrijejo in nadaljujejo z uporabo spletnih strani. Uporabnikom, ki se z uporabo piškotov ne strinjajo, svetujemo, da naj spletne strani zapustijo.

Podjetniški Projektni Center ANAplus d.o.o. piškotkov ne posreduje zunanjim ponudnikom storitev, prav tako jih ne uporablja za prikazovanje reklamnih sporočil.

O piškotkih

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih spletna stran shrani na vaš računalnik. Za optimalno delovanje spletne strani, so nekateri piškotki nujno potrebni. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih ali drugih podatkov, ki bi lahko pomagali pri odkrivanju identifikacije uporabnika, zato vam v primeru uporabe spletnih strani priporočamo privolitev k uporabi piškotkov.

Za več informacij o piškotkih in njihovem vplivu na www.aboutcookies.org.

VRSTE PIŠKOTKOV, KI JIH UPORABLJAMO:

Upravljanje s piškotki na vaši napravi

Spletni brskalniki (Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari ipd.) v večini samodejno sprejmejo piškotke. Veljavnost piškotkov je različna, po preteku veljavnosti pa brskalnik piškotke samodejno izbriše. Piškotke lahko izbriše uporabnik sam. Izbriše jih lahko za določeno spletno mesto ali pa za vsa spletna mesta. Piškotke lahko tudi onemogočite. Navodila za izbris in onemogočanje piškotkov lahko najdete v sklopu pomoči v vašem brskalniku. V primeru, da boste uporabo piškotkov v celoti onemogočili, vam Podjetniški Projektni Center ANAplus d.o.o. ne more zagotavljati pravilnega delovanja spletnih strani.