Zamik odpiranja vlog za razpis P4D in začasno zaprtje vavčerjev

Zaradi objave izrednih razpisov na Slovenskem podjetniškem skladu, je prišlo do zamika odpiranja vlog za razpis P4D Spodbude za digitalno transformacijo MSP (P4D 2019-2023). Rok je prestavljen na jesen, poleg tega pa bodo povečali kvoto sredstev. Vlogo na razpis je tako mogoče oddati vse do 1. 9. 2020 in po oddaji vloge tudi začeti z izvedbo projekta.

Vlogo je mogoče oddati vse do 1. 9. 2020 in po oddaji vloge tudi začeti z izvedbo projekta.

Gre za razpis P4D, namenjen podjetjem, ki izvajajo digitalno preobrazbo, kjer smo uspešno že večim podjetjem pripravili vloge na prvem roku novembra 2019.

 

Prvi letošnji rok bi moral biti s 1. 4. 2020, a se je zaradi posledic koronavirusa prestavil na jesen, točneje na 1. 9. 2020. Zamiku navkljub se vloge lahko odda že prej in posledično začne z izvedbo projekta, investicijami ter projektnimi aktivnostmi.

 

Dodatno, Slovenski podjetniški sklad je začasno zaprl koriščenje naslednih vavčerjev, se pa roki za koriščenje obstoječih vavčerjev podaljšajo za 3 mesece od predvidenega obdobja v javnem pozivu:

  • VAV-3 – vavčer za tržne raziskave tujih trgov,
  • VAV-8 – vavčer za digitalni marketing,
  • VAV-9 – vavčer za pripravo digitalne strategije.
  •  

 

Vseeno ne čakajte do konca novega roka, saj navkljub trenutnim razmeram digitalizacija ne čaka nikogar in nasprotno, je ravno tista ključna razlika med podjetji, ki se bodo s krizo tako lažje soočila, denimo z uvedbo oddaljenega dela in podobnimi ukrepi, temelječimi na digitalnih rešitvah. Ponosni pa smo, da naše digitalne strategije prejemajo priznanja dobrih praks, prav tako kakovostno pripravimo vložno dokumentacijo po sistemu VEM (vse na enem mestu).

Glede na odsvetovana nenujna službena potovanja vas sicer radi sprejmemo osebno v naših poslovnih prostorih v Celju, a bo trenutno bolj smiselna uporaba drugih komunikacijskih kanalov, kot sta modri številki 040 200 358 ali 03 898 00 24 oziroma preko elektronske pošte: pisarna@anaplus.eu, lahko pa se na nas obrnete tudi digitalno preko LinkedIn profila..

Komentiraj