Vavčer za certifikate kakovosti

Vavčer za certifikate kakovosti

 

Javni sklad Republike Slovenije za podjetništvo (SPS) je objavil Javni poziv za Vavčer za pridobitev certifikatov.

Namen in cilj javnega poziva je spodbuditi ciljne skupine k pridobitvi in vzdrževanju certifikatov za sisteme vodenja in proizvodov, s čemer se bo povečala njihova konkurenčnost, možnost širitve na tuje trge, dvig kakovosti poslovanja oz. izdelkov in dodana vrednost oz. prihodki od prodaje.

Predvidena skupna višina sredstev, ki so namenjeni za ta javni poziv je 1,5 milijona evrov. Upravičeni stroški javnega poziva pa so:

  • stroški priprave na certificiranje (stroški zunanjega izvajalca),
  • stroški certificiranja za pridobitev oz. vzdrževanje certifikatov za sisteme vodenja in proizvodov ter validacije okoljske izjave pridobljenih na podlagi mednarodnih/evropskih/enakovrednih slovenskih standardov ((ISO, IATF, IEC in ITU, CEN, CENELEC in ETSI, EMAS, ECOLABEL).

Več o pogojih  javnega poziva lahko preberete na povezavi tukaj

Na podlagi bogatih izkušenj vam nudimo brezplačno svetovanje in brezplačno preliminarno oceno možnosti. V primeru ustreznosti pa vam nudimo strokovno pripravo celotne dokumentacije.

Na voljo smo vam na naši modri številki 040 200 358, 03 898 00 24, preko elektronske pošte: pisarna@anaplus.eu  ali osebno v naših poslovnih prostorih.

Komentiraj