VABILO NA JAVNO PREDSTAVITEV

NEPOVRATNA SREDSTVA ZA PROBLEMSKO OBMOČJE MARIBORA S ŠIRŠO OKOLICO

 

Vsebina predstavitve:

  • Javni razpis s področja nepovratnih sredstev v kombinaciji s kreditom za podjetja iz problemskega območja Maribora s širšo okolico.
  • Javni razpis s področja kreditov za podjetja iz Koroške in Podravske regije.

 

Vabimo vas, da se udeležite javne predstavitve dveh razpisov namenjenih podjetjem iz problemskega območja Maribora s širšo okolico ter Podravske in Koroške regije, ki bo potekala tretji teden meseca maja.

Razpisa, ki ju bosta MRA (Mariborska razvojna agencija) in RRA Koroška (Regionalna razvojna agencija za koroško) v sodelovanju s Slovenskim regionalno razvojnim skladom in Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter sodelujočimi bankami objavila predvidoma konec meseca maja, bosta podjetjem iz omenjenih regij nudila ugodne kredite ter nepovratna sredstva v kombinaciji z ugodnim kreditom.

Na predstavitvi se boste seznanili z vsebino in podrobnostmi razpisov, spoznali boste vrste projektov, ki so primerni za razpise, predstavljene bodo višine sofinanciranja ter v grobem tudi merila na podlagi katerih bodo projekti ocenjeni.

Točen termin in lokacijo predstavitve  bomo sporočili naknadno glede na število pred prijav.

Kotizacija za udeležbo na javni predstavitvi znaša 30 EUR (brez DDV) na osebo in se plača po predračunu ob prijavi.

Vse interesente naprošamo za informativne pred prijave na elektronsko pošto pisarna@anaplus.eu ali na telefonski številki: 03/898 00 24 ali 040/200 358.

 

Vljudno vabljeni!

 

 

Komentiraj