2.400,00 

Podrobnosti

Spodaj navajamo naslove in področja usposabljanj za pridobitev digitalnih kompetenc ter način izvedbe in izvajalce z njihovimi referencami. Cena je na izvedeno usposabljanje.

Več o posameznem usposabljanju najdete v brezplačno dostopnem Katalogu usposabljanj za pridobitev digitalnih kompetenc 2020

Katalog usposabljanj si brezplačno namestite s preprostim klikom na fotografijo.

 

Naslovi in področja usposabljanj

POTROŠNIŠKA IZKUŠNJA V DIGITALNI DOBI

Usposabljanje spada pod področje “Digitalna izkušnja potrošnika” in je priporočljivo za vodje, načrtovalce in razvijalce, marketing ter prodajo.

KLJUČ DO VARNEGA DIGITALNEGA POSLOVANJA

Usposabljanje spada pod kompetenčno področje “Kibernetska varnost” in je priporočljivo za vodje ter vse, ki imajo dostop do informacijskega sistema, posebej v zvezi s finančnimi odločitvami, kot je računovodstvo ali drugimi občutljivimi podatki (osebni podatki, poslovne skrivnosti, ipd).

TEHNOLOGIJA V ROKAH LJUDI

Usposabljanje spada pod kompetenčno področje “Učinkovita uporaba digitalnih tehnologij” in je priporočljivo za vodje ter vse, ki uporabljajo splet in tehnološko podprte delovne postopke.

KLIK NA KLIK, DIGITALNA PALAČA?

Usposabljanje spada pod kompetenčno področje “Digitalni poslovni model” in je priporočljivo za vodje, načrtovalce in razvijalce v podjetju ter prodajo.

DIGITALIZIRAM.SE

Usposabljanje spada pod kompetenčno področje “Digitalizacija procesov” in je priporočljivo za vodje, načrtovalce in razvijalce v podjetju ter R&D specialiste.

POSLOVANJE IZ NASLANJAČA

Usposabljanje spada pod kompetenčno področje “Prisotnost na spletu” in je priporočljivo za vodje, kadrovsko službo in predstavnike subkultur v podjetju.

RAVNANJE Z LJUDMI V DIGITALNI DOBI

Usposabljanje spada pod kompetenčno področje “Drugo: Ravnanje z ljudmi v digitalni dobi” in je priporočljivo za vodje ter kadrovsko službo.

VARNO IN ZDRAVO V DIGITALNEM SVETU

Usposabljanje spada pod kompetenčno področje “Drugo: Varnost in zdravje digitalnih delovnih mest” in je priporočljivo za odgovorne osebe podjetja za varnost in zdravje pri delu, vodje in kadrovsko službo.

 

Oblika in trajanje usposabljanj

Usposabljanje se izvede v 12 šolskih urah, oblika pa dogovori skladno z željami, potrebami in zmožnostmi strank oziroma udeležencev. Praviloma prakticiramo hibridno metodo izobraževanja, kombinacijo podajanja vsebin po digitalnih in analognih kanalih, odvisno od vsebine, stopnje predznanja udeležencev in drugih dejavnikov, saj se v največji meri prilagodimo stankam, usposabljanja pa izvajamo na podlagi empatije, ki nam pomaga razumeti vaše perspektive.

Izvajalec in reference 

Jure Trbič je diplomant Fakultete za upravo na Univerzi v Ljubljani, kjer zaključuje magistrski študij s področja upravnih ved. V svoji karieri je deloval na regijski, nacionalni in evropski ravni na področju reševanja upravnih postopkovnih problemov v okviru lastne organizacije, poleg tega pa še na področju poštnih storitev, izvajanja seminarjev in delavnic, kadrovskih postopkov, vodenja ljudi in projektov, izvršilnih postopkov, pravnega svetovanja, promocije zdravja na delovnem mestu, digitalizacije javnega sektorja, digitalnih preobrazb organizacij, vodenja medijskih in političnih kampanj ter priprave raznovrstne dokumentacije za stranke, kar mu je dodalo kompetence, ki jih sedaj uporablja kot Vodja projektov digitalne preobrazbe podjetij v podjetju, kjer od jeseni 2019 vodi tudi digitalno projektno stičišče ANA+DIH 1.9.

Reference s področja so navedene v katalogu usposabljanj.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Usposabljanje za pridobitev digitalnih kompetenc zaposlenih 1.0”