60,00 

Podrobnosti

Spodaj navajamo naslove in področja usposabljanj za pridobitev navedenih kompetenc zaposlenih ter način izvedbe in izvajalce z njihovimi referencami. Cena je na uro izvedenega usposabljanja.

Več o posameznem usposabljanju najdete v brezplačno dostopnem Katalogu usposabljanj za pridobitev kompetenc zaposlenih 2020

 

Katalog usposabljanj si brezplačno namestite s preprostim klikom na fotografijo.

Naslovi in področja usposabljanj

ODPREM S.P., KAJ PA ZDAJ?

Usposabljanje spada pod kompetenčno področje “Podjetništvo” in je priporočljivo za podjetnike in bodoče podjetnike.

DELO NA BELO

Usposabljanje spada pod kompetenčno področje “Pravni okviri kadrovskega managementa” in je priporočljivo za vodje, kadrovsko službo ter delodajalce.

VODENJE V DOBI MEDGENERACIJSKEGA SODELOVANJA

Usposabljanje spada pod kompetenčno področje “Kadrovska dejavnost” in je priporočljivo za vodje, kadrovsko službo in predstavnike različnih subkultur podjetja.

RAVNANJE Z LJUDMI V DIGITALNI DOBI

Usposabljanje spada pod kompetenčno področje “Ravnanje z ljudmi v digitalni dobi” in je priporočljivo za vodje ter kadrovsko službo.

VARNO IN ZDRAVO V SVETU DELA

Usposabljanje spada pod kompetenčno področje “Varnost in zdravje na delovnem mestu” in je priporočljivo za odgovorne osebe podjetja za varnost in zdravje pri delu, vodje in kadrovsko službo.

PROMOCIJA ZDRAVJA NA DELOVNEM MESTU

Usposabljanje spada pod kompetenčno področje “Zdravje na delovnem mestu” in je priporočljivo za vodje, kadrovsko službo in zaposlene.

NA POMOČ, INŠPEKTOR PRIHAJA!

Usposabljanje spada pod kompetenčno področje “Pravo managementa” in je priporočljivo za vodje ter odgovorne osebe.

 

Oblika in trajanje usposabljanj

Usposabljanje se izvede v 12 šolskih urah, oblika pa dogovori skladno z željami, potrebami in zmožnostmi strank oziroma udeležencev. Praviloma prakticiramo hibridno metodo izobraževanja, kombinacijo podajanja vsebin po digitalnih in analognih kanalih, odvisno od vsebine, stopnje predznanja udeležencev in drugih dejavnikov, saj se v največji meri prilagodimo stankam, usposabljanja pa izvajamo na podlagi empatije, ki nam pomaga razumeti vaše perspektive.

Izvajalec in reference 

Jure Trbič je diplomant Fakultete za upravo na Univerzi v Ljubljani, kjer zaključuje magistrski študij s področja upravnih ved. V svoji karieri je deloval na regijski, nacionalni in evropski ravni na področju reševanja upravnih postopkovnih problemov v okviru lastne organizacije, poleg tega pa še na področju poštnih storitev, izvajanja seminarjev in delavnic, kadrovskih postopkov, vodenja ljudi in projektov, izvršilnih postopkov, pravnega svetovanja, promocije zdravja na delovnem mestu, digitalizacije javnega sektorja, digitalnih preobrazb organizacij, vodenja medijskih in političnih kampanj ter priprave raznovrstne dokumentacije za stranke, kar mu je dodalo kompetence, ki jih sedaj uporablja kot Vodja projektov digitalne preobrazbe podjetij v podjetju, kjer od jeseni 2019 vodi tudi digitalno projektno stičišče ANA+DIH 1.9.

Reference s področja so navedene v katalogu usposabljanj.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Usposabljanja zaposlenih”