Rezultati P4D21 končno znani!

Spoštovani podjetniki, ki ste trenutno na poti digitalne preobrazbe,
s ponosom vam sporočamo iskrene čestitke in se zahvaljujemo za vaše zaupanje pri sodelovanju pri prijavi in oblikovanju projekta digitalne preobrazbe vašega podjetja, ki je visokemu številu vlog in posledično minimalnem pragu navkljub dobilo odobreno projektno sofinanciranje!
Na javnem razpisu P4D2021 smo namreč pomagali prijavljati kar 21 podjetij, od tega jih je 18 (85%+) projekt dobilo odobren. Slovenski podjetniški sklad je v tem tednu zaključil presojo in točkovanje vlog za javni razpis za digitalne preobrazbe podjetij in vročil vsem sklepe o (ne)izbriri.
.
Glede na to, da je podjetniški sklad prejel izredno visoko število vlog (skoraj 700!) in pri posledično izjemno visokemu pragu 85 točk od 100 možnih, so le tri vloge dobile točko ali dve premalo, a tudi njim pomagamo pri vsebinskih vprašanjih, glede sofinanciranja pa nudimo pomoč pri uveljavljanju davčnih olajšav za investicije v računalniško opremo in drugih oblikah nepovratnih/ugodnih povratnih sredstev, tako da bodo tudi oni lahko speljali svoje digitalne preobrazbe, kajti v postCovidnem času brez “digitalnega” preprosto – ne gre več.
Če tudi vi potrebujete strokovno pomoč pri digitalni preobrazbi vašega podjetja, ne odlašajte. Brez “digitalnega” preprosto – ne gre več.

Za vse dodatne informacije in sodelovanje smo vam na voljo tudi na naši modri številki 040 200 358, 040 642 239 ali preko elektronske pošte: pisarna@anaplus.eu in osebno v naših ali vaših poslovnih prostorih.

.

Vaše ISKRE PPC Anaplus