PPC ANAplus med finalisti izbora najbolj inovativnih slovenskih podjetij!

Spoštovani,

z velikim veseljem delimo vabilo na Slovensko razglasitev najbolj inovativnih slovenskih podjetij v Digitalnem središču Slovenije, kjer smo svoj razvoj in dosežke izpostavili med skoraj 100 najbolj inovativnimi slovenskimi podjetji ter sodelovali na Festivalu rešitev.

Strokovna komisija, ki jo sestavljajo predstavniki Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, SPIRIT Slovenija, javne agencije, ter Gospodarske zbornice Slovenije, je že izbrala finaliste med katerimi je tudi naše podjetje, PPC ANAplus!

 

 

Priznanja bodo podelili minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek, direktor SPIRIT Slovenija, javne agencije, dr. Tomaž Kostanjevec, direktorica Digitalnega inovacijskega stičišča Slovenije mag. Katja Mohar Bastar, iz slovenskega paviljona svetovne razstave Expo Dubaj 2020 bosta nagrajence naznanila izvršni direktor za marketing in trajnostni razvoj v družbi BTC Miha Mermal ter generalni komisar Slovenije za Expo Matic Volk.

 

Digitalno središče Slovenije – Tehnologija za ljudi je v štirih mesecih delovanja  s svojim programom in dogajanjem, katerega sooblikujemo v tem tednu tudi mi,  doseglo več kot 270.000 posameznikov in skoraj 54.000 obiskov na lokaciji v ljubljanskem BTC Cityju in spletnih kanalih.

 

Ponosni smo, da je digitalno projektno stičišče ANA+DIH 1.9, kot edinstveni podjetniški inovacijski ekosistem en izmed finalistov izbora 12. Festivala rešitev, ki bo v sredo, 10. novembra ob 13h na Digitalnem središču Slovenije, kjer vam sicer od ponedeljka, 8. do petka, 12. novembra vsak dan predstavljamo PPC ANAplus in naš podjetniški produkt.

 

Ker vemo, da tudi vas zanima, katero podjetje bo prejelo laskavi naziv zmagovalca Festivala rešitev, vas toplo vabimo k obisku Digitalnega središča Slovenije v BTC, Ljubljani, najsi bo v živo (ob izpolnjevanju pogoja PCT) ali virtualno, preko multiverzuma DSS.

Digitalni pozdrav!

ekipa PPC ANAplus

 

p.s. ne pozabite na delavnico na temo učinkovite priprave (digitalnih) projektov za prijavo na javne razpise, ki jo za vas pripravljamo tam v petek, 12. novembra, za lepši zaključek tedna 🙂