Ponovno odprta vavčerja za digitalno strategijo ter marketing

Slovenski podjetniški sklad objavlja javna poziva za vavčer za digitalne strategije ter za vavčer za digitalni marketing

Spoštovani,

v današnji, 49. številki Uradnega lista RS beremo, da Slovenski podjetniški sklad objavlja javna poziva za vavčer za digitalne strategije ter za vavčer za digitalni marketing. S tem se zamrznitev vavčerjev izpred treh tednov ustavlja in se daje digitalizaciji gospodarstva nov veter v jadra.

Pogoji ostajajo pri obeh vavčerskih pozivih nespremenjeni, le pri digitalni strategiji je dodan nov pogoj, in sicer prijavitelj mora imeti ob oddaji vloge najmanj 5 zaposlenih.

Odločitev pozdravljamo, škoda le, da vavčer ni odprt tudi za podjetja iz Zahodne Slovenije, saj je digitalizacija podjetij v interesu nacionalnega gospodarstva. V luči tega naj vas spomnimo še na zaradi epidemije sicer zamaknjen razpis P4D za digitalno preobrazbo podjetja.

Letošnji prvi rok razpisa P4D bi moral biti 1. 4., vendar je bil zaradi epidemije prestavljen, naslednji rok je tako 1. 9. 2020!

 


Ekipa Podjetniškega Projektnega Centra ANAplus d.o.o. preseže vaša digitalna pričakovanja!

 

Ne gre pozabiti na uspešnost oddanih vlog za podjetja, upravičence na razpisu Slovenskega podjetniškega sklada za digitalno preobrazbo podjetij (P4D), kjer smo na prvem roku novembra 2019 uspešno prijavili kar pet naših strank, za katere smo izdelali tudi digitalne strategije in vso ostalo vložno dokumentacijo po sistemu VEM (vse na enem mestu), o čemer smo pisali pred kratkim, zdaj pa se aktivno ukvarjamo s pripravami vlog za prvi letošnji rok, ki bo 1. spetembra 2020.

Zamiku navkljub se vloge lahko odda že prej in posledično začne z izvedbo projekta, raznimi investicijami ter projektnimi aktivnostmi.

 

Ne čakajte do konca novega roka, saj navkljub trenutnim razmeram digitalizacija ne čaka.

Vseeno ne čakajte do konca novega roka, saj navkljub trenutnim razmeram digitalizacija ne čaka nikogar in nasprotno, je ravno tista ključna razlika med podjetji, ki se bodo s krizo tako lažje soočila, denimo z uvedbo oddaljenega dela in podobnimi ukrepi, temelječimi na digitalnih rešitvah. Ponosni smo, da naše digitalne strategije prejemajo priznanja dobrih praks, prav tako kakovostno pripravimo vložno dokumentacijo po sistemu VEM (vse na enem mestu).

Glede na odsvetovana nenujna službena potovanja vas sicer radi sprejmemo osebno v naših poslovnih prostorih v Celju, a bo trenutno bolj smiselna uporaba drugih komunikacijskih kanalov, kot sta modri številki 040 200 358 ali 03 898 00 24 oziroma preko elektronske pošte: pisarna@anaplus.eu, lahko pa se na nas obrnete tudi digitalno preko LinkedIn profila.

Komentiraj