Ponosni smo, da smo pomagali zaživeti inovativnim idejam

Spoštovani,

ponosni smo, da smo pomagali zaživeti inovativnim idejam podjetij, saj smo dobili več pozitivnih povratnih informacij od naših strank iz vzhodne in zahodne Slovenije, ki smo jim pomagali prijavljati vloge na razpis “Spodbude za raziskovalno razvojne projekte 2”.

Vsem iskreno čestitamo in želimo uspešen razvoj še naprej!

Vsem strankam iskreno čestitamo in želimo uspešen razvoj še naprej.

Javni razpis COVID 19 Sofinanciranje razvojnih projektov (krizno ime) bo predvideno objavljen spet septembra 2020 in sicer je namenjeno okvirno pet (5) milijonov EUR sredstev za ta namen za MSP.  Obdobje upravičenosti stroškov pa bo od 12.3.2020 do 15.10.2020.

Več o napovedanih razpisih za 2020 si preberete tule.

Hkrati vas obvešamo, da bo po napovedih konec meseca ali začetek naslednjega SPIRIT Slovenija, javna agencija objavila javni poziv za sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih.

Predmet javnega poziva bo sofinanciranje upravičenih stroškov digitalizacije prodajnih poti na tujih trgih ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih mikro, malim in srednje velikim podjetjem s sedežem v Republiki Sloveniji, ki se kot pravna ali fizična oseba ukvarjajo z gospodarsko dejavnostjo in so organizirana kot gospodarske družbe, samostojni podjetniki posamezniki ali zadruge.

Višina sredstev, ki bo na voljo za izvedbo javnega poziva v letu 2020, bo predvidoma 800.000,00 EUR. Stopnja sofinanciranja bo do 70 % upravičenih stroškov. Znesek sofinanciranja bo omejen tako na upravičenca kot na posamezno aktivnost.

Če vas zanima napovedani Javni razpis COVID 19 Sofinanciranje razvojnih projektov ali pa Javni poziv za sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti in promocije na tujih trgih, nas pokličite, da vas dodamo na seznam interesentov. Razpis se pričakuje septembra, poziv že v naslednjih tednih.

Ne zamudite priložnosti za spodbude za RRI ali digitalnega preboja vaše prodaje.

V našem Podjetniškem Projektnem Centru Anaplus vam nudimo brezplačno svetovanje in brezplačno preliminarno oceno možnosti uspeha na razpisu.  V primeru prijave pa vam nudimo pripravo kakovostne vložne dokumentacije.

Na voljo smo vam na naši modri številki 040 200 358, 03 898 00 24, preko elektronske pošte pisarna@anaplus.eu in osebno v naših ali vaših poslovnih prostorih.

Veselimo se vašega odziva in vas lepo pozdravljamo

vaše ISKRE PPC Anaplus