IZBRANO NOVOLETNO DARILO ZA VAŠE ZAPOSLENE IN POSLOVNE PARTNERJE

Ohranite toploto ali svežino ves dan z našo ekskluzivno termo flaško! Temu lahko dodate še lepo kapo proizvedeno v Sloveniji.

Kakovostna termovka, bo ohranjala temperaturo najljubše pijače več ur – toplo do 12 ur in hladno kar do 24 ur. S podarjeno termovko bodo obdarovanci lahko uživali v topli kavi, čaju ali hladnem napitku, kjerkoli in kadarkoli!
Darilu lahko dodate tudi kvalitetno kapo narejeno v Sloveniji. Kapa je primerna za vse aktivnosti, saj bombažna tkanina omogoča dobro zračnost in odvajanje vlage, dodatek akrilne preje pa naredi kapo toplo. Lep in moderen dizajn kape ponuja univerzalno kapo za v hribe, sprehod ali pot v službo.

Minimalna količina naročila flaške ali kape je samo 5 kosov, zato je darilo primerno tudi za manjša podjetja.

 

 

Personalizirajte jo s svojim logotipom!

Želimo, da se vaša darila res izstopajo in še leta ponosno nosijo logotip in sporočilo vašega podjetja. Zato nudimo tudi možnost tiskanja ali graviranja vašega logotipa na termovko. Prav tako lahko vaš logotip krasi kapo. S tem boste svojim zaposlenim in poslovnim partnerjem podarili nekaj, kar je zelo uporabno in po kakovosti prilagojeno vaši blagovni znamki.
Pri naročilu nad 100 kosov je mogoče naročiti tudi termo flaške brez logotipa blagovne znamke flaške (samo vaš logotip).

 

Kakovostno darilo za dolgotrajno uporabo!

Naša termovka ni le običajno darilo. Je simbol vaše pozornosti in skrbi za svoje sodelavce in poslovne partnerje. Izdelana je iz najkakovostnejših materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo.
Termovko odlikujejo:
– dvojna vakuumsko izolirana stena (preprečuje tudi rosenje),
– brez BPA, material ne vsebuje toksinov, je nereaktiven in ne prehaja v tekočino,
– 18/8 Nerjaveče jeklo zagotavlja visoko obstojnost izdelka, hkrati pa preprečuje prenos okusa med različnimi pijačami,
– optimalna velikost odprtine ustreza tudi standardnim kockam leda,
– standardni ali športni zamašek (slika zgoraj),
– nizka teža,
doživljenjska garancija.

Termo flaška je tudi trajnostni izdelke, s katerim ozaveščate o prekomerni uporabi plastike za enkratno ali kratkotrajno uporabo. Z njenim nakupom boste doprinesli k zmanjšanju odpadne embalaže.

To uporabno in kakovostno darilo bo ostalo v uporabi še mnogo let, vsakič pa bo uporabnika in okolico spomnilo vaše podjetje in njegova načela.

 


Sedaj je pravi čas za naročilo!

Novo leto bo kmalu tu, zato vas vabimo, da izkoristite to priložnost in naročite svoja darila že danes in si zagotovite pravočasno dobavo. Pripomogli boste k temu, da bo praznično vzdušje še bolj posebno, in pokazali boste svojo hvaležnost do tistih, ki so doprinesli k uspehu vašega podjetja.

Dobava
29.11.2023 ali 6.12.2023

Cene
Termo flaška 1 L:       26,90 EUR +DDV
Termo flaška 1,2 L:    29,70 EUR +DDV
Kapa:                         22,80 EUR +DDV
Cene tiska in graviranja so navedene v obrazcu za naročanje.
Glede logotipa vas bomo kontaktirali, vam pripravili predogled ter vam ga posredovali v potrditev (v kolikor boste naročili tudi tiska ali gravuro).

Naredite vtis in razveselite svoje zaposlene in poslovne partnerje s praktičnim, trajnostnim in elegantnim darilom! 

Za vsa vaša vprašanja smo vam na voljo tudi na naših modrih številkah 040 834 200, 040 642 239 ali preko elektronske poštepisarna@anaplus.eu.