Nov primer dobre prakse digitalne strategije

Spoštovani,

z veseljem in ponosom vas obveščamo, da je Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije (DIH) digitalno strategijo, ki smo jo pripravili januarja za eno naših številnih strank, označilo za primer dobre prakse!

S tem že druga ocenjena digitalna strategija presega pričakovanja naročnika, kot jih tudi mi. Seveda je podjetje dobilo subvencionirano pripravo digitalne strategije preko namenskega vavčerja.


Ekipa Podjetniškega Projektnega Centra ANAplus d.o.o. preseže vaša digitalna pričakovanja!

Ne gre pozabiti na uspešnost oddanih vlog za podjetja, upravičence na razpisu Slovenskega podjetniškega sklada za digitalno preobrazbo podjetij (P4D), kjer smo na prvem roku novembra 2019 uspešno prijavili kar pet naših strank, za katere smo izdelali tudi digitalne strategije in vso ostalo vložno dokumentacijo po sistemu VEM (vse na enem mestu), o čemer smo pisali pred kratkim, zdaj pa se aktivno ukvarjamo s pripravami vlog za prvi letošnji rok, ki bo aprila. Časa za dodatne stranke v tem roku žal nimamo več, lahko pa nas poskusite prepričati, zakaj bi vzeli prav še vas oziroma se pripravimo skupaj na naslednji rok razpisa P4D.

Na podlagi dolgoletnih in bogatih izkušenj vam nudimo brezplačno svetovanje in predhodno oceno možnosti uspeha. V primeru ustreznosti, vam nudimo strokovno pripravo vse vložne dokumentacije, kot eni redkih ponudnikov po sistemu vse na enem mestu.

Na voljo smo vam na naši modri številki 040 200 358 ali 03 898 00 24 oziroma preko elektronske pošte: pisarna@anaplus.eu ali osebno v naših poslovnih prostorih v Celju.Komentiraj