Nepovratne spodbude za digitalno preobrazbo MSP

Nepovratne spodbude za digitalno transformacijo MSP (P4D 2019-2023)

Spoštovani,

kar petim našim strankam smo pripravili digitalno strategijo in ostale dele vloge za aktualni razpis Slovenskega podjetniškega sklada za digitalno preobrazbo podjetij (P4D razpis) in vse so bile odobrene na prvem roku.

Dovolite, da tudi za vas in vaše podjetje pripravimo kakovostno vložno dokumentacijo za drugi rok razpisa, ki bo aprila tega leta in videli boste, zakaj smo lahko ključ do vašega (digitalnega) uspeha.

Prprava kakovostne dokumentacije vzame nekaj časa, zato pohitite, časa je vsak dan manj!

Naj bo ekipa Podjetniškega Projektnega Centra ANAplus d.o.o. vaš ključ do uspeha!

 

V kratkem se obeta nov rok razpisa s strani Slovenskega podjetniškega sklada, kjer bodo lahko podjetja iz vzhodne kohezijske regije pridobila nepovratna sredstva za digitalno transformacijo podjetja. Do sofinanciranja bodo upravičena mikro, mala in srednje velika podjetja z najmanj 5 zaposlenimi, višina sofinanciranja bo od 30.000 EUR do 100.000 EUR, odstotek sofinanciranja pa bo do 60 % upravičenih stroškov operacije.

Upravičeni stroški bodo nakup nove strojne in programske opreme, stroški storitev zunanjih izvajalcev, stroški dela ter posredni stroški

Na podlagi bogatih izkušenj vam nudimo brezplačno svetovanje in brezplačno preliminarno oceno možnosti. V primeru ustreznosti pa vam nudimo strokovno pripravo celotne dokumentacije.

Na voljo smo vam na naši modri številki 040 200 358, 03 898 00 24, preko elektronske pošte: pisarna@anaplus.eu  ali osebno v naših poslovnih prostorih.

Komentiraj