Ponovno z nami – enostavne spodbude malih vrednosti za MSP – vavčerji

Spoštovani,

Slovenski podjetniški sklad bo v februarju ponovno odprl vavčerje za večjo konkurenčnost mikro, malih in srednje velikih podjetij!

Vavčerji so nepovratna sredstva v višini od 300 EUR do 9.999,99 EUR, katere bodo lahko podjetja koristila za različne poslovne storitve (vavčer za certifikate kakovosti, vavčer za patente, modele znamke, vavčerje za internacionalizacijo, vavčerje za digitalizacijo, itd..). S pomočjo vavčerjev bo tudi letos možno pridobiti do 60 % sofinanciranja upravičenih stroškov za posamezni odobren vavčer, tudi letos bo lahko posamezno podjetje koristilo max. 3 vavčerje na leto, oziroma do maksimalne vrednosti 30.000 EUR na leto.

Vavčerji so enostavne spodbude malih vrednosti, katere so na voljo skozi vso leto!

 

Posebnost vavčerjev je ta, da gre za zelo enostavne spodbude malih vrednosti, katere so na voljo skozi vso leto, oddaja vloge je enostavna in digitalna preko ePortala, njihova obravnava pa je hitra.

Ponovno bodo vavčerji objavljeni  preko javnih pozivov predvidoma v mesecu februarju 2021!

Za vse dodatne informacije in sodelovanje smo vam na voljo tudi na naši modri številki 040 200 358, 040 642 239 ali preko elektronske pošte: pisarna@anaplus.eu in osebno v naših ali vaših poslovnih prostorih.

Vaše ISKRE PPC Anaplus