Kdor deli, drugim dobro naredi

Spoštovani,

v PPC ANAplus se zavedamo, da kdor deli, drugim dobro naredi (ang. sharing is caring), kar je eno izmed načel naše digitalne kulture.

Zato smo ob zavedanju in poznavanju problematike (slovenskih) javnih razpisov in drugih virov finančnih sredstev za podjetja, o čemer na spodnjem intervjuju (predvajanim na PlanetTV) na kratko pove naša direktorica, za vas pripravili v sklopu naše predstavitve na Digitalnem središču Slovenije tudi delavnico.

Delavnica o Učinkoviti pripravi in izvedbi (digitalnih) projektov za prijavo na javne razpise, katere posnetek v celoti je dostopen na spodnjem videoposnetku (zahvala ekipi in projektu DSS za tak super servis je na mestu), je namenjena vam, ki v podjetjih vodite in izvajate procese digitalne preobrazbe. Upamo, da vam bo v pomoč pri pripravi in izvedbi tovrstnih projektov, sicer vam z veseljem pomagamo pri tem tudi mi.

 

 

V Digitalnem središču Slovenije v BTC smo za vas prisotni še vse do petka, 26. novembra, lepo vabljeni na obisk. V živo ob upoštevanju pogoja PCT ali digitalno, v virtualni različici Digitalnega središča Slovenije.

 

Veliko uspeha pri pripravi in izvedbi (digitalnih) projektov vam želimo

ISKRE PPC ANAplus